Najčešće postavljena pitanja

Na koji način se isporučuje poručeni nameštaj i koji je rok isporuke?

Isporuka nameštaja zavisi pre svega od samog projekta. Ponekad je to samo jedan komad namešataj, nekada uređenje enterijera i izrada nameštaja za kompletan objekat, stan, kuću ili poslovni prostor. DEJRIS tim striktno poštuje dogovorene rokove i oni se definišu prilikom dogovora o izvođenju projekta. Isporuka i montaža nameštaja vrši se u dogovorenom roku, na dogovorenu adresu.

Ko dizajnira nameštaj?

Nameštaj koji Vam je potreban možete dizajirati samostalno, uz pomoć arhitekte ili angažovanjem našeg stručnog tima arhitekata i dizajnera enterijera koji će nam pravi način pretvoriti Vaše ideje u realnost. U oba slučaja DEJRIS tim Vam stoji na raspolaganju!

Koliko traje izrada nameštaja?

Izrada nameštaja zavisi od veličine projekta, zahteva i karatera samog zadatka. U zavisnosti od toga, definiše se i vremenski rok isporuke u okviru kojeg je i rok izrade.

Od kog materijala proizvodite nameštaj?

DEJRIS nameštaj proizvodimo od najkvalitetnijih materijala, renomiranih proizvođača kao što su: Pfleiderer , Kaindl  ili Blum  sa kojima su i naša rešenja i izrada sigurni po pitanju kvaliteta. Sama upotreba materijala određuje se prema samom zahtevu klijenta i projekta, njegovoj svrsi, funkcionalnosti, dizajnu. Smatramo da je veoma važan adekvatan izbor materijala i stoga uvek nastojimo da pružimo savet i stručnu pomoć pri odabiru materijala za svaki projekat na kojem radimo. Prihvatamo projekte koje izvodimo isključivo sa našim materijalima i prema postavljenim standardima kvaliteta.

Da li nudite uslugu projektovanja i dizajna eneterijera?

DEJRIS tim sastoji se i od iskusnih dizajnera enetrijera, projektanata i arhitekata, o čijem talentu i znanju svedoče naši projekti. Idejna rešenja možemo prezentovati i u 3D vizuelnom prikazu, u kome imate potpuni doživljaj prostora, uklapanja elemenata, boja i nameštaja. Celokupan DEJRIS tim učestvuje u izradi kompletnog rešenja kako bi svaki segment Vaše ideje sproveli u delo.

Ukoliko imate nedoumice ili dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate popunjavanjem polja ispod. Odgovor stiže u najkraćem roku!