SLUŠAMO VAŠE ŽELJE I ANALIZIRAMO POTREBE
KAKO BISMO SKROJILI SVE PO VAŠOJ MERI

Dejris je stolarska radionica pasioniranih profesionalnih majstora enterijera ručne izrade koji vaše snove pretvaraju u stvarnost. Izuzetno bogato iskustvo rada na domaćem i stranom tržištu, kao i lepeza kompleksnih i luksuznih projekata realizovanih sa najvišom ocenom kvaliteta i vizuelnog izraza – naša su najvažnija preporuka.

Naša misija

Dejris tim vidi svoju ulogu u pružanju visoko kvalitetne usluge u izradi nameštaja po sistemu “ključ u ruke”,  koji ne poznaje granice, a perfekcionizam stavlja u prvi plan. Naša misija je da naši projekti, saradnici i zadovoljni klijentu budu naša najbolja preporuka, kao i do sada.

Naša vizija

Kreiranje unikatnog nameštaja na domaćem i stranom tržištu, izazovni projekti i saradnja sa onima koji pomeraju granice naših mogućnost naša su motivacija za konstantno usavršavanje i deifisanje standarda kvaliteta u izradi unikatnog nameštaja po meri najzahtevnijih klijenata.

Bilo da imate gotov projekat i rešenje ili Vam je potrebna ideja za uređenje prostora, DEJRIS tim je tu da Vam pruži najbolje rešenje i izradu nameštaja u skladu sa Vašim potrebama.

Kompletno uređenje prostora i izrada unikatnog nameštaja po meri, naša je specijalnost. Pored toga, izrađujemo i pojedinačne elemente, posebne detalje, kuhinje, nameštaj za spavaće , dnevne ili dečije sobe, kupatila, stepeništa, komadni nameštaj.  Moderan, klasičan ili rustičan stil – na Vama je da birate, a naši majstori spremno čekaju nove izazove!

Posebno ističemo dugogodišnju saradnju sa vrhunskim arhitektama i dizajnerima eneterijera, kojima možemo da ponudimo vrhunski kvalitet izrade, striktno poštovanje rokova, brzinu i tačnost, ali pre svega prijateljski i profesionalni savet kada je potrebno, kako bi projekti na kojima zajedno radimo prevazišli očekivanja klijenata.

Želite da se uverite u naš potencijal i kreativnost?

KONTAKTIRAJTE NAS